Contact

Over ons

Onze technologie is ontstaan vanuit een hightech, electronics startup, gedreven door een multidisciplinair team van studenten van de TU Eindhoven. Sinds het proof of concept in 2017, staat alles in het teken van de ontwikkeling van Ultra-Wideband technologie om materiaal en mensen automatisch te tracken.  Dit leidde in januari 2019 tot de oprichting van Focus Technologies.

Ons team creëert bovenop de Ultra-Wideband technologie haar eigen toepassingen, zoals de automatisering van podium verlichting, en faciliteert daarnaast de volgtechniek waarop onze klanten hun eigen toepassingen kunnen bouwen.

Waar het om draait

Betrouwbaar en transparant
We streven altijd transparantie na; zowel in onze code, onze toepassing als in de manier waarop we met onze klanten en business partners samenwerken.

Fris en met passie
We doen wat we doen omdat we ervan houden. We volgen onze passie voor onze vakgebieden en bekijken de wereld vanuit onze interesse in nieuwe mogelijkheden en innovatieve technologieën. We kijken met een frisse blik naar bestaande uitdagingen, niet belemmert door conventies, en gaan vol voor het creëren van nieuwe oplossingen.

Slim en nieuwsgierig
Onze ambitie is om experts te zijn in ons vakgebied en samen met onze klanten de beste oplossingen te creëren. We luisteren, bewegen mee en laten niet los.

Neem voor meer informatie over audio-, video- en andere toepassingen contact op met Quinten Oostvogel.

Het Team

Quinten Oostvogel
Business & Partner development

Jeroen Reeskamp
Software Engineer

Het Team

Jeroen Franken
Strategy & Management

Steven Versluis
Software Engineer

Rick Bouten
Technical development

Matthijs van Oort
Electrical Engineer

Distributie Partner

Rolight Theatertechniek is onze preferred partner voor de stage entertainment markt. Al ruim 35 jaar actief in de entertainment wereld, is Rolight in Nederland marktleider op het gebied van professionele belichting met klanten als theaters, pretparken, musea en verhuurders. Voor het testen of het huren van een Focus systeem, voor korte of langere perioden, ben je bij Rolight aan het juiste adres.

Naast de verkoop van theater-technische producten beschikt Rolight over een eigen projectenafdeling. Hier worden projecten, van idee tot levering, turn-key opgeleverd. Met passie voor professionele belichting vertalen zij de wensen van klanten in de mooiste oplossingen door het geven van advies op maat.

Rolight Theatertechniek b.v.

Josink Kolkweg 18

7545 PR Enschede

Tel: 053 432 06 44

Prijzen

Onze toepassingen zijn te koop en te huur, aangepast aan de omvang van uw podium en, indien u wilt huren, voor elke gewenste periode.

Onze in Nederland ontworpen en ontwikkelde 3D tracking oplossing is geschikt voor het complete spectrum van de markt. Financieel bereikbaar voor zowel amateurtoneel verenigingen en cover-bands als schouwburgen, professionele gezelschappen en festivals. We schalen zowel met de omvang van ons systeem als met onze prijsstelling.

De hierbij getoonde foto behelst een verhuursysteem met alles wat je nodig hebt om een systeem te gebruiken op een gemiddeld tot groot podium. Onze partner, Rolight staat je graag te woord en geeft advies voor jullie specifieke project.

Ben je geïnteresseerd in een prijsopgaaf of een trial on site?
Laat je gegevens achter dan nemen wij contact met je op.

Automatiseren van podium verlichting

ContactFlight Forum 3360
5657 EW | Eindhoven
The Netherlands

+31 (0) 40 220 4503
info@findfocus.nl